Răspuns :
(x - 1) / (√3 + 2) + x = 2 - √3 l * (√3 + 2) pentru a scapa de numitor
(x - 1) + x(√3 + 2) = 4 - 3
x(1 + √√3 + 2) - 1 = 1
x(√3 + 3) = 2
=> x = 2 / (√3 + 3)
(x - 1) + x(√3 + 2) = 4 - 3
x(1 + √√3 + 2) - 1 = 1
x(√3 + 3) = 2
=> x = 2 / (√3 + 3)
x - 1) / (√3 + 2) + x = 2 - √3 l * (√3 + 2)
(x - 1) + x(√3 + 2) = 4 - 3
x(1 + √√3 + 2) - 1 = 1
x(√3 + 3) = 2
=> x = 2 / (√3 + 3)
(x - 1) + x(√3 + 2) = 4 - 3
x(1 + √√3 + 2) - 1 = 1
x(√3 + 3) = 2
=> x = 2 / (√3 + 3)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.