Răspuns :
Răspuns:
[tex] \frac{12}{2} + \frac{12}{3} - \frac{12}{4} \\ 6 + 4 - 3 = 7[/tex]
1)
[tex]( {}^{6)} \frac{1}{2} + {}^{4)} \frac{1}{3} - {}^{3)} \frac{1}{4} ) \times 12 = \\ \\ = \frac{6 + 4 - 3}{12} \times 12 = \\ \\ = 6 + 4 - 3= 7[/tex]
b)7
2)
[tex]5x - 1 \leqslant 15 \\ 5x \leqslant 15 + 1 \\ 5x \leqslant 16 \\ x \leqslant 16 \div 5 \\ x \leqslant 3.2[/tex]
x={1;2;3}
fără zero pentru că spune în enunț valorile nenule
a){1;2;3}
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.