Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a =11
b +c = 8
a) a • b + a • c =
a • ( b + c) =
11 • 8 =
= 88
b) 2• a + 3•b + 3 • c =
2 • a + 3 • ( b + c) =
2 • 11 + 3 • 8 =
22 + 24 =
= 46
c) 10 • a + 9 • b + 9 • c =
10 • a + 9 • ( b + c) =
10 • 11 + 9 • 8 =
110 + 72 =
= 182
d) a• b + a • c + 25 =
a • ( b + c) + 25 =
11 • 8 + 25 =
88 + 25 =
= 113
e) a• b + a • c - 34 =
a • ( b + c) - 34 =
11 • 8 - 34 =
88 - 34 =
= 54
f) 7 • b + 7 • c + 9 • a =
7 • ( b + c) + 9 • a =
7 • 8 + 9 • 11 =
56 + 99 =
= 155
g) 11 • b + 11 • c - 6 • a =
11 • ( b + c ) - 6 • a =
11 • 8 - 6 • 11
88 - 66 =
= 22
h) 3 • a - 3 • b - 3 • c =
3 • a - 3 • ( b + c ) =
3 • 11 - 3 • 8 =
33 - 24 =
= 9
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.