Răspuns :
Răspuns:
[tex] |1 - \sqrt{3} | = \sqrt{3} - 1[/tex]
[tex] \sqrt{72} = \sqrt{2 \times 36} = 6 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \sqrt{288} = \sqrt{2 \times 144} = 12 \sqrt{2} [/tex]
[tex] \sqrt{12} = \sqrt{3 \times 4} = 2 \sqrt{ 3} [/tex]
[tex]e = \sqrt{3} - 1 + 6 - 12 - 2 \sqrt{3} [/tex]
[tex]e = - 7 - \sqrt{3} = - ( \sqrt{3} + 7)[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.