Răspuns :
[tex]1( \frac{4}{3 \sqrt{3} } + \frac{2}{ \sqrt{3} } + \frac{8 \sqrt{3} }{9} ) \times ( - \frac{7 \sqrt{3} }{9} ) = [/tex]
[tex]( \frac{10}{3 \sqrt{3} } + \frac{8 \sqrt{3} }{9} ) \times ( - \frac{7 \sqrt{3} }{9} ) = [/tex]
[tex]( \frac{10 \sqrt{3} }{9} + \frac{8 \sqrt{3} }{9} ) \times (- \frac{7 \sqrt{3} }{9} ) = [/tex]
[tex]2 \sqrt{3} \times( - \frac{7 \sqrt{3} }{9} ) = [/tex]
[tex] - 2 \sqrt{3} \times \frac{7 \sqrt{3} }{9} = [/tex]
[tex] - \frac{42}{9} = - \frac{14}{3} [/tex]
[tex]2( \frac{3}{ \sqrt{8} } - \frac{5}{ \sqrt{18} } + \frac{ \sqrt{2} }{6} ) \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex]2( \frac{3}{2 \sqrt{2} } - \frac{5}{3 \sqrt{2} } + \frac{ \sqrt{2} }{6} ) \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex]2( - \frac{1}{6 \sqrt{2} } + \frac{ \sqrt{2} }{6} ) \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex]2( - \frac{ \sqrt{2} }{12} + \frac{ \sqrt{2} }{6} ) \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex]2 \times \frac{ \sqrt{2} }{12} \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex] \frac{ \sqrt{2} }{6} \times 2 \sqrt{2} = [/tex]
[tex] \frac{ \sqrt{2} }{3} \times \sqrt{2} = [/tex]
[tex] \frac{2}{3} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.