Răspuns :
[tex]-12-(-14)+(8-9)-(8-15-5)-(6+5)= \\ =-12+14+(-1)-(-7-5)-11= \\ =2-1-(-12)-11=1+12-11= \\= 13-11= \boxed{2}[/tex]
-12-(-14+(-1) - (-7-5) -11
= -12-(-14-1)-(-12)-11
= -12-(-15)+12-11
= -12+15+1
= 3+1
= 4
Sper ca te-am ajutat!
= -12-(-14-1)-(-12)-11
= -12-(-15)+12-11
= -12+15+1
= 3+1
= 4
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.