Răspuns :
a + b = 660
b:3 = a:2 /·6 => 2b = 3a
a + b = 660 => 2a + 2b = 1320 => 2a + 3a = 1320 => 5a = 1320 => a = 264 => b = 396
b:3 = a:2 /·6 => 2b = 3a
a + b = 660 => 2a + 2b = 1320 => 2a + 3a = 1320 => 5a = 1320 => a = 264 => b = 396
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.