Răspuns :
Răspuns:
(63:x)x8=56
=》63:x=56:8
=》63:x=7
=》x=63:7
=》x=9
Explicație pas cu pas:
Sper ca te am ajutat :)
Răspuns:
Salutare!
Observăm că în acest caz, se poate afla necunoscuta sub formă de ecuație. Dacă nu ai învățat ecuația, îți voi spune că este asemănătoare cu aflarea numărului notat cu o anumită literă, și anume, în cazul nostru, cum este x:
- (63:x)×8 = 56 /:8
63x = 7
7x= 53 /:7
x = 9
Succes!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.