Răspuns :
[tex]-6x - 9 = 99 \\ -6x = 99 + 9 \\ -6x = 108 \\ x = 108 \div (-6) \\ \boxed{x= -18}[/tex]
…ᘛ⁐̤ᕐᐷฅ^•ﻌ•^ฅฅ^•ﻌ•^ฅ
Răspuns:
Notam cu x-nr principal
x*(-6)-9=99=>x*(-6)=99+9
x*(-6)=108
x=108/(-6)
x=-18
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.