Răspuns :
Răspuns:
10.
a)
Gf∩Ox: y=0⇒f(x)=0⇔2x-4=0⇔2x=4⇒x=2⇒M(2,0)
Gf∩Oy: x=0⇒f(0)=y⇔2·0-4=y⇒y=-4⇒N(0,-4)
b) în atașament
c)MN=[tex]\sqrt{(x_N-x_M)^2+(y_N-y_M)^2}[/tex]=[tex]\sqrt{(0-2)^2+(-4-0)^2}[/tex]=[tex]\sqrt{4+16}=\sqrt{20} =2\sqrt{5}[/tex]
==lucianglont666==
Mult succes!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.