Răspuns :
Răspuns:
3 - (4 -x) = 1
- (4 - x) = 1 - 3
- 4 + x= - 2
x = - 2+4
x = 2
minusul din fata parantezei schimba semnele
ᘛ⁐̤ᕐᐷฅ^•ﻌ•^ฅ
Răspuns:
Bunăă!!! ☪☪☪〰〰☯✡
3 - (4 -x) = 1
- (4 - x) = 1 - 3
- 4 + x= - 2
x = - 2+4
x = 2
Sper că te-am ajutat! ☪☪☪〰〰☯✡
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.