Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Aplicam distributivitatea:
(a-2)*(2b+1)=-7
2ab+1a-4ab-2=-7
2ab-4ab-1=-7
-2ab=-7+1
-2ab=-6
a*b=-6 supra -2
a*b=3
Singurul produs dintre doua numere care are ca rezultat 3 este chiar 3*1.
=> a=1 SAU a=3
b=3 SAU b=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.