Răspuns :
1) 6/10*5+1=30/10+1=3+1=4
5+2-7-9=7-7+9=9
(3+7-5)√2=5√2
(4+2)√3-(4+1)√2+3+1=6√3-5√2+4
2) 2√2+2*4√2-5*5√2=2√2+8√2-25√2=(2+8-25)√2=-15√2
➡Kawaiimath
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
√2³+2√2^5-5·5√2=2√2+2³√2-25√2=10√2-25√2=-15√2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.