Răspuns :
○ 6x²-3x = 3x(x-1)
○ (2x+1)²-(2x-1)² = [(2x+1)-(2x-1)][(2x+1)+(2x-1)] = (2x+1-2x+1)(2x+1+2x-1) = 2(4x+0) = 8x
Răspuns:
.............
Explicație pas cu pas:
................
![Vezi imaginea Dariusbarbu](https://ro-static.z-dn.net/files/d03/c000dcac1bf473ce5c233ba703d00592.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.