Răspuns :
Răspuns:
b.x=13-7
f. 3x+4=27/3
X+4=9
X=9-4
j.10x+1=12
X=12/10+1
Explicație pas cu pas:
Explicație pas cu pas:
b)|x+7| = 13 Primul caz: x+7=-13=>x=-20
Al doilea caz: x+7=13=>x=6
f)3*|x+4|=27 Primul caz: 3(x+4)=-27 =>x+4=-9=>x=-13
Al doilea caz: 3(x+4)=27=>x+4=9=>x=5
si la punctul 'j' este la fel!
Succes
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.