👤

2•{3•[4•(5×+1)-3]-2}=2​

Răspuns :

Răspuns:

x = 0

Explicație pas cu pas:

2•{3•[4•(5×+1)-3]-2}=2​ <=>

3•[4•(5×+1)-3]-2 = 2:2 = 1 <=>

3•[4•(5×+1)-3] = 1+2 = 3 =>

4•(5×+1)-3 = 3:3 = 1

4•(5×+1) = 1+3 = 4

5×+1 = 4:4 = 1

5x = 1-1 = 0

x = 0:5 => x = 0

#copaceibrainly

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari