Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A ∩ N =([tex]\frac{-15}{-3}[/tex]; [tex]\frac{\sqrt{81} }{3}[/tex]) (pt ca primul da 5 iar al doilea 3)
A∩Z =([tex]\frac{\sqrt{81} }{3}[/tex]; -√25; [tex]\frac{-15}{-3}[/tex])
A∩Q =( [tex]-\frac{5}{7}[/tex]; -√25; [tex]\frac{-15}{-3}[/tex]; 7,1; [tex]\frac{\sqrt{81} }{3}[/tex])
A∩(R/Q) =(4√3; √1(7); √12)
A-Z =([tex]-\frac{5}{7}[/tex]; 7,1; 4√3; √1,(7); √12)
A-Q =(4√3; √1(7); √12)
A-R=∅
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.