Răspuns :
x la a2a - 2x - 6 - x la a2a -5x + 5x+ 25 ≤ +14
= - 2x + 19 ≤ +14
= - 2x + 19 ≤ +14
x²-6x+9-(x²-25)≤14
x²-6x+9-x²+25≤14
-6x≤-34+14
-6x≤-20 |-1(adica inmultit cu -1,si in aceasta situatie se schimbaesnsul inecuatiei)
6x≥20
x≥20/6=10/3 x∈[10/3,∞)
x²-6x+9-x²+25≤14
-6x≤-34+14
-6x≤-20 |-1(adica inmultit cu -1,si in aceasta situatie se schimbaesnsul inecuatiei)
6x≥20
x≥20/6=10/3 x∈[10/3,∞)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.