Răspuns :
4ab-ab=4×ab-1×ab
Scoatem in factor pe "ab"
ab(4-1)=3ab
As fi putut scrie direct, dar am vrut sa intelegi de unde am luat. Tu poti scrie doar "3ab"
Explicație pas cu pas:
ab-ab=0
este ca și cum am scădea 43-43=0 sau 78-78=0
Deci:4ab-ab=400
sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.