Răspuns :
Răspuns:
1×9+[7×(6-10÷5)-8]÷10=11
1×9+(7×4-8)÷10=11
1×9+20÷10=11
9+2=11
11=11,,A"
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1×9+{7×[6-(4+2×3)÷5]-8}÷10=11
1×9+{7×[6-(4+6)÷5]-8}÷10=11
1×9+[7×(6-10÷5)-8]÷10=11
1×9+[7×(6-2)-8]÷10=11
1×9+(7×4-8)÷10=11
1×9+(28-8)÷10=11
1×9+20÷10=11
9+2=11
11=11 qed
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.