Răspuns :
3 - 2 / 3 =
3 / 1 - 2 / 3 =
↯
✽ Aducem la același numitor comun :
1 = 1 ;
3 = 3 ;
☆ cmmmc = 1 × 3 = 3
( 9 - 2 ) / 3 =
7 / 3
Răspuns:
[tex]\frac{7}{3}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]3-\frac{2}{3}=\frac{9-2}{3}=\frac{7}{3}\\[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.