Răspuns :
f(-8)=2-3 supra 4 ori (-8)
=2
f(-4)=2-3supra 4 ori (-4)
=1
f(0)=2-3 supra 4 ori 0
=0
f(4)= 2-3supra 4 ori 4
=-1
=> x€{2,1,0,-1}
=2
f(-4)=2-3supra 4 ori (-4)
=1
f(0)=2-3 supra 4 ori 0
=0
f(4)= 2-3supra 4 ori 4
=-1
=> x€{2,1,0,-1}
x€{2,1,0,-1}f(-8)=2-3 supra 4 ori (-8)
=2
f(-4)=2-3supra 4 ori (-4)
=1
f(0)=2-3 supra 4 ori 0
=0
f(4)= 2-3supra 4 ori 4
=-1
=2
f(-4)=2-3supra 4 ori (-4)
=1
f(0)=2-3 supra 4 ori 0
=0
f(4)= 2-3supra 4 ori 4
=-1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.