Răspuns :
L- l = 47m
L + l = 135 m
L+l + L- l = 47 m + 135 m
2L= 182 m
L= 182 : 2
L= 91 m
l= 135 - 91= 44
L + l = 135 m
L+l + L- l = 47 m + 135 m
2L= 182 m
L= 182 : 2
L= 91 m
l= 135 - 91= 44
L- l = 47m
L + l = 135 m
L+l + L- l = 47 m + 135 m
2L= 182 m
L= 182 : 2
L= 91 m
CRED CA ASA ESTE DAR NU SUNT SIGURA DAR SI EU AM AVUT ACESTA LA TEST FINAl
L + l = 135 m
L+l + L- l = 47 m + 135 m
2L= 182 m
L= 182 : 2
L= 91 m
CRED CA ASA ESTE DAR NU SUNT SIGURA DAR SI EU AM AVUT ACESTA LA TEST FINAl
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.