Răspuns :
Fie a si b numerele
a+b=319
a-b=27 de unde rezulta ca a=b+27
si inlocuiesti in prima relatie
b+27+b=319
2b+27=319
2b=292
b=146
a=146+27
a=173
a+b=319
a-b=27 de unde rezulta ca a=b+27
si inlocuiesti in prima relatie
b+27+b=319
2b+27=319
2b=292
b=146
a=146+27
a=173
a+b=319
a-b=27 de unde rezulta ca a=b+27
si inlocuiesti in prima relatie
b+27+b=319
2b+27=319
2b=292
b=146
a=146+27
a=173
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.