Răspuns :
pai vine X+1 supra radical din 5+radical din trei =x+1supra radical din 8
si asta e raspunsul sper sa imi multumesti
si asta e raspunsul sper sa imi multumesti
(x+1)/ √3 + 2 + √3=2-x rationalizam
(x√3+√3)/3 +√3= -x aducem la acelasi numitor
x√3 +√3 +3√3= -x√3
x√3 +x√3 =-3√3 -√3
2x√3= -4√3
2x= -4
x=-2
(x√3+√3)/3 +√3= -x aducem la acelasi numitor
x√3 +√3 +3√3= -x√3
x√3 +x√3 =-3√3 -√3
2x√3= -4√3
2x= -4
x=-2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.