Răspuns :
Răspuns:
Luam un exemplu: ( pentru a ne fi mai ușor )
(6-3)+(6+3)
3+9= 12 ( ar fi 6*2 )
(4-3)+(4+3)
1+7=8 (4*2)
Deci răspunsul este :
(x-3)+(x+3) = x*2
*=ori
[tex](x - 3) + (x + 3) = [/tex]
desfacem parantezele
[tex] = x - 3 + x + 3 = \\ = x + x - 3 + 3 \\ = 2x + 0 = 2x[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.