Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Formulă: (a + b)² = a² + 2ab + b²
(x² + 2)² = (x²)² + 2 • x² • 2 + 2² = x⁴ + 4x² + 4
[tex] \green{ \huge \bf{formula:}}[/tex]
[tex] \green{ \bf(a + b) {}^{2} = a {}^{2} + 2ab + {b}^{2} }[/tex]
[tex](x {}^{2} + 2) {}^{2} = (x {}^{2} ) {}^{2} + 2 \times x {}^{2} \times 2 + 2 {}^{2} = \\ = x {}^{4} + 4x {}^{2} + 4[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.