Răspuns :
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
Presupun ca numerele sunt : 3-√2 si 3+√2...caz in care :
ma=(3-√2+3+√2)/2= 6/2 = 3 (deoarece √2-√2=0)
[tex]\it a=3-\sqrt2;\ \ b=3+\sqrt2;\ \ m_a=\dfrac{a+b}{2}=\dfrac{3-\sqrt2+3+\sqrt2}{2}=\dfrac{6}{2}=3[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.