Răspuns :
Răspuns:
răspunsul corect b) 3R
F=k×M×m/R^2
K =constanta gravitationala = 6,674×10-11Nm^2/kg^2
F=m×a
F=m×a=k×M×/R^2
a=g=kM/R^2
g^1=kM/(R+X)^2
(kM/R^2)/(kM/(R+X)^2=16
(R+X)^2/R^2=16
(R+X)^2/R^2=16
R+X/4=4
R+X=4R
X=4R-R=3R
Explicație:
.............................
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Fizică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.