Răspuns :
Răspuns:
7 - 5√2
Explicație pas cu pas:
I 2√2 -3 I - I 3√2 - 4 I = ?
I 2√2 -3 I = I √8 - √9 I = √9 - √8 = 3 - 2√2
I 3√2 - 4 I = I √18 - √16 I = √18 - √16 = 3√2 - 4 =>
I 2√2 -3 I - I 3√2 - 4 I = 3 - 2√2 - (3√2 - 4 ) =
= 3 - 2√2 -3√2 +4 = 7 - 5√2
[tex]\it |\underbrace{\it2\sqrt2-3}_{<0}|-|\underbrace{\it3\sqrt2-4}_{>0}|=-2\sqrt2+3-3\sqrt2+4=7-5\sqrt2[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.