Răspuns :
Răspuns:
fa singur
Explicație pas cu pas:
okokokok<3>~>•>
Răspuns:
- 2
Explicație pas cu pas:
[tex]2(3x - 1) + 2x = 6 = > 6x - 2 + 2x = 6 = > 8x = 8 = > x = 1[/tex]
[tex]x ^{2} - 3x = 0 = > 1^{2} - 3 \times 1 = 0 = > 1 - 3 = - 2[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.