Copiază și completează numere potrivite în locul casetelor , astfel încât să obții propoziții adevărate. a) (2+6)*3 = *3 b)(2+6) 3 = *3) +(6x) c)(8-3) x 2 = (8x2)-(.* ) 5(4 + 2) = 5 x 5(4 + 2) = (5x)+(x2) 5 x = - X 7*(9- 6) = (7*)-(
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.