Răspuns :
Heeey!
Răspuns:
191 - [( 7^2 + 7^0)^2 : 10^2 - 2^4]^7 : 3^13 =
191 - [( 49 + 1)^2 : 10^2 - 2^4]^7 : 3^13 =
191 - (2500 : 10^2 - 2^4) ^7 : 3^13 =
191 - (25 - 2^4) ^7 : 3^13 =
191 - 9^7 : 3^13 =
191 - (3^2)^7 : 3^13 =
191 - 3^14 : 3^13 = 191 - 3^1 = 191 - 3 = 188.
A durat mult să scriu tot! Muult succes! =) ♡♡♡
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.