Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
91^12*19^15:(9^3)^9= (9^2+10)^12*(4^2+3)^15 :9^27= [(9^2)^12*10^12]*[(4^2)^15*3^15]:(3^2)^27={[(3^2)^2]^12*(3^2+1)^12}*(16^15*3^15):3^54
=[(3^2)^24*(3^2)^12+1^12]*(16*3)^15:3^54=[(3^2)^24*3^24+1^12]*48^15 :3^54
=(9^24*3^24+1)*(48^3)^5:3^54=(27^24+1)*(48^5)^3:(3^9)^6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.