👤

2. a) Descompunerea în factori a expresiei (x' – 3x + 1)'- 1 este
' la puterea a doua​


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Vezi imaginea Laura

Răspuns:

(x²-3x+1)²-1 = (x²-3x+1-1)(x²-3x+1+1) = (x²-3x)(x²-3x+2)

= x(x-3)(x-1)(x-2) = x(x-1)(x-2)(x-3)

EVERGREEN

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari