Răspuns :
{2+2•[2+3•(6+1)]}:3-1=
[2+2•(2+3•7)]:3-1=
[2+2•(2+21)]:3-1=
(2+2•23):3-1=
(2+46):3-1=
48:3-1=
16-1=
15
• este x = înmulțit
[2+2•(2+3•7)]:3-1=
[2+2•(2+21)]:3-1=
(2+2•23):3-1=
(2+46):3-1=
48:3-1=
16-1=
15
• este x = înmulțit
Sper ca te-am ajutat, este simpla trebuie sa aplici regula ordinea operațiilor, pa! Imi poti da coroana te rog frumos??
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.