Răspuns :
Răspuns:
[(9·4+6)·x-6]:3=35+5
(36+6)·x-6=40·3
42x=120+6
x=126:42
x=3
Salut!
Răspuns: 3
[ ( 3² × 4 + 6 ) • x - 6 ] : 3 - 5 = 35
[ ( 9 × 4 + 6 ) • x - 6 ] : 3 = 35 + 5
[ ( 9 × 4 + 6 ) • x - 6 ] : 3 = 40
( 36 + 6 ) • x - 6 = 40 × 3
42 • x - 6 = 120
42 • x = 120 + 6
42 • x = 126
x = 126 : 42
x = 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.