Explicație pas cu pas:
Știi că [tex]\varepsilon^3=1[/tex] și cunoști proprietatea următoare:
[tex]a^n\cdot b^n=(ab)^n[/tex],
pentru fiecare [tex]a,b\in\mathbb{C}[/tex] și [tex]n\in\mathbb{N}[/tex]. Deci dacă o apuce pe expresia din stânga și o multiplici cu [tex]\varepsilon^3=1[/tex], ea nu se schimbă. Aplici proprietatea pe care am menționat și obții:
[tex](a\varepsilon^3+b\varepsilon^2+c\varepsilon)^3[/tex],
adică, expresia din mijloc, pentru că [tex]\varepsilon^3=1[/tex]. Analog, ajungi la expresia din dreapta.