Răspuns :
Răspuns:
Încă de când oamenii au pășit pentru prima oară pe acest pământ au continuat să învețe cu scopul și dorința de a-și face viața mai ușoară, pentru a putea trăi în liniște și pace. Astfel, încă de la începutul existenței noastre, am continuat să învățăm lucruri noi, dezvoltându-ne atât ca oameni, cât și perfecționând tehnologiile din ce în ce mai performante.
Cu toate acestea, în zilele noastre adolescenții asociază adeseori învățatul cu emoții și stări sufletești ca plictiseala și stresul și mulți dintre aceștia nu-și mai dau interesul pentru activitatea menționată. Deși o parte din vină este aflată pe umerii elevilor, cealaltă jumătate se află în traista acelor persoane care au uitat că noi nu învățăm pentru a primi ceva material, ci învățăm pentru a ne împlini setea de cunoaștere aflată în natura umană.
Arta de a învăța reprezintă de fapt arta de a crește și a te maturiza ca persoană. Nu este important doar să citești teoria de la o materie și să te chinui zeci de minute la un exercițiu pe care nu-l cunoști. Această manifestare firească a noastră, această doleanță de a ne dezvolta tot mai mult intelectual necesită informații din toate domeniile: știință, natură, astronomie, matematică, literatură, artă, istorie. Învățând, creierul nostru selectează ceea ce dorește să păstreze pentru viitor și astfel, citind tot mai multe lucruri, devenim oameni adevărați.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Arte. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.