Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2017^2017 - 2016x2017^2016 - 2016^0x2017^2016
= 2017^2017 - 2016x2017^2016 - 1x2017^2016
= 2017^2016*(2017 - 2016 - 1)
= 2017^2016*0
= 0
•U(2017²⁰¹⁷-2016×2017²⁰¹⁶-2016⁰×2017²⁰¹⁶)
•U(7²⁰¹⁷-6×7²⁰¹⁶-6⁰×7²⁰¹⁶)
7¹=7
7²=49
7³=...3 2017:4=504 rest 1
7⁴=...7
7⁵=...7
2016:4=504
2016:4=504
•U(7¹-6×7¹-1×7¹)
•U(7-6×7-1×7)
•U(0)
•0
Cred ca e gresit:(
Stiu sigur ca trebuie sa fie 0 doar ca am cam innodat-o pe la final:(
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.