Răspuns :
Răspuns:
a=(3x²+6x)-(x²-1²)
a=3x²+6x-x²+1
a=2x²+6x+1
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
Folosim formula: a² - b² = (a + b) · (a - b)
a = 3x · (x + 2) - (x + 1) · (x - 1)
a = 3x · (x + 2) - (x² - 1²)
a = 3x² + 6x - (x² - 1)
a = 3x² + 6x - x² + 1
a = 2x² + 6x + 1
Ai in imagine formule de calcul prescurtat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.