Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1) Prima variantă a lui a și b:
1 - a+b - 2346+1509=3855
2 - a–b - 2346–1509=836
3 - (a+b)–(a–b) - 3855-836=3019
2) A doua variantă a lui a și b:
1 - a+b - 7265+2543=9808
2 - a–b - 7265–2543=4722
3 - (a+b)–(a–b) - 9808–4722=5086
3) A treia variantă a lui a și b:
Îl aflăm prima oară pe a:
1 - 3045–1572=1473 (a)
2 - a–b - 1572–1473=99
3 - (a+b)–(a–b) - 3045–99=2946
4) A patra variantă a lui a și b:
Îl aflăm prima oară pe b:
1 - 3479–876=2603 (b)
2 - a+b - 3479+2603=6082
3 - (a+b)–(a–b) - 6082-876=5206
Sper că te-am ajutat!