Răspuns :
Fiecare termen din prima paranteza se inmulteste cu fiecare termen din a doua paranteza
x*x + x*2 + 1*x + 1*2 = x²+2x+x+2 = x²+3x+2
Răspuns:
(x+1)(x+2) = x² + 3x + 2
Explicație pas cu pas:
(x+1)(x+2) = x² + 2x + x + 2 = x² + 3x + 2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.