Răspuns :
Răspuns: 118
Explicație pas cu pas:
{6 - (4 × [(-2) - 10])} + 8² =
{6 - (4 x [- 12])} + 64 =
{6 - (-48)} + 64 =
{6 + 48} + 64 =
54 + 64 =
118
Răspuns:
{6 - (4 × [(-2) - 10])} + 8² =
[6 - (4 × (-2 - 10))] + 8² =
[6 - (4 × (-12)) + 8² =
[6 - (-48)] + 8² =
(6 + 48) + 8² =
54 + 8² =
54 + 64 = 118
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.