Răspuns :
Răspuns:
E(x)=(x+2)²+(x-3)²-(x-1)(x-2)-(3x+7)
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Explicație pas cu pas:
= x²+4x+4+x²+6x+9-(x²-2x-x+2)-3x-7
= x²+4x+4+x²+6x+9-(x²-3x+2)-3x-7
= x²+4x+4+x²+6x+9-x²+3x-2-3x-7
= 10x+4+x²
= x²+10x+4.
==EVERGREEN==
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.