Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E1, E2, E3 sunt negative, deci produsul lor va fi tot negativ
4,(4) = (44 - 4)/9 = 40/9
18/35*7/12/40/9 = 4/3 = 16/12
xy^4*x^3yz*yz = x^4y^6z^2
________
Raspuns c)
E1 = - 18/35xy⁴ ; E2 = - 7/12x³yz ; E3 = - 4,(4)yz = - 40/9yz
E1 × E2 × E3 = - 18/35xy⁴ × (- 7/12x³yz) × (- 40/9yz)
= - 2/5xy⁴ × 1/3x³yz × 10yz
= - 2xy⁴ × 1/3x³yz × 2yz
= - 4/3x⁴y⁶z² = - 16/12x⁴y⁶z²
varianta c)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.