Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]( \frac{1}{2})^{ - 2} = \frac{1}{ {( \frac{1}{2}) }^{2} } = \frac{1}{ \frac{1}{4} } = 1 : \frac{1}{4} = 1 \times \frac{4}{1} = 1 \times 4 = 4 [/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex](\frac{1}{2})^{-2} = (2^{-1})^{-2} = 2^ {(-1)\cdot(-2)} = 2^2 = 4[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.