Răspuns :
Răspuns:
[tex]a)(x + 5)(x - 5) = {x}^{2} - {5}^{2} = {x}^{2} - 25 \\ c)(25 - b)(25 + b) = {25}^{2} - {b}^{2} = 625 - {b}^{2} \\ e)( \frac{2}{3} - \frac{3}{2} )( \frac{2}{3} + \frac{3}{2} ) = {( \frac{2}{3}) }^{2} - {( \frac{3}{2}) }^{2} = \frac{ {2}^{2} }{ {3}^{2} } - \frac{ {3}^{2} }{ {2}^{2} } = \frac{4 }{9} - \frac{9}{4} = \frac{16 - 81}{36} = - \frac{65}{36} \\ g)( - \sqrt{11} + 1)( \sqrt{11} + 1) = (1 - \sqrt{11} )(1 + \sqrt{11} ) = {1}^{2} - {( \sqrt{11}) }^{2} = 1 - 11 = - 10[/tex]
La g în loc de t cred ca era 1 asa sper și la e) e 3/2 nu 372
Formula este (a+b) (a-b) =a^2-b^2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.