👤

(a + b)(b + c) - (c + a) - (a + b) · (b-c) (a + c).
nu îmi pod da cu seamă. ajutați mă va rog.​


Răspuns :

Răspuns:

a×b+a×c+b×b+b×c-c+a-a×b-a×c+b×b-b×c×a+c=

=ab+ac+b^2+bc-c+a-ab-ac+b^2-bca+c=

=b^2+2a+b^2

Explicație pas cu pas:

...

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari