Răspuns :
Explicație pas cu pas:
1+{2+[3×(4+5)-6+7×8]-9}=29
1)4+5=9
2)9×3=27
3)7×8=56
4)6+56=62
5)62-27=35
6)35-9=26
7)2+26=28
8)1+28=29
Sper că te-am ajutat!!!
1+{2+[3*(4+5)-6+7*8]-9}=
=1+[2+(3*9-6+7*8)-9]=
=1+[2+(27-6+56)-9]=
=1+[2+(21+56)-9]=
=1+(2+77-9)=
=1+(79-9)=
=1+70=
=71
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.